Кандидатът за кмет на Възраждане“ във Варна Коста Стоянов проведе

...
 Кандидатът за кмет на Възраждане“ във Варна Коста Стоянов проведе
Коментари Харесай

Варненци с апел към инж. Коста Стоянов: Искаме чиста Варна

 Кандидатът за кмет на „ Възраждане “ във Варна Коста Стоянов организира открита среща с жителите на морската столица в центъра на града. Хората споделиха с него главните проблеми, с които се сблъскват в централната част на морския град, а точно – нередовното сметоизвозване, неналичието на паркоместа, вандалските нападения и разрушената инфраструктура.

„ Едно от най-сериозните недоволства е, че градът е замърсен. Причините за това са няколко: очевидно е, че съдовете за боклук са незадоволителни за централния регион и честа панорама са отпадъци, оставени пред кофите. Това е извънредно сериозен проблем и ще бъдат взети незабавни ограничения освен за центъра, само че за всички региони. Никой не желае да живее в такава нечистотия. Имаме направена тактика тъкмо в тази тенденция. Тя включва създаване на подземни контейнери, повишение на информираността за потребността от преработване, разполагането на спомагателни съдове за боклуци, както и прецизен надзор над сметоизвозващата компания “, сподели Стоянов.

Друг проблем, който варненци са показали пред претендента за кмет на „ Възраждане “, е казусът с паркирането.

„ Синята зона не даде стремежи резултат и в центъра паркирането е напряко задача невъзможна. За да се позволи този проблем, разновидността е построяването на буферни паркинги “, разяснява Стоянов.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР